Coolsingel 4a | 3011 AD Rotterdam | +31 6 82 342 349 | info@celebritynails.nl
TREATWELL 4,8 STERREN REVIEW

BEAUTY

 
Heerlijk in de watten gelegd worden door onze schoonheidsspecialisten. Deze behandeling is ook voor de mannen zeer geschikt.

Wat is een skinbooster?

Naarmate de huid ouder wordt verliest het hyaluronzuur. Deze stof zorgt ervoor dat de huid collageen aanmaakt. Collageen zorgt er op zijn beurt weer voor dat de huid er jonger, strakker en frisser uitziet. Een skinbooster is een hele dunne filler op basis van deze hyaluronzuur en wordt met kleine prikjes oppervlakkig de huid ingespoten. Een skinbooster zorgt niet per se voor volume, wat een reguliere filler wel doet, maar verbetert de huidconditie door de huid van binnenuit diep te hydrateren.

Voor wie is een skinbooster geschikt?

Deze behandeling is voor iedereen die hun huid een nieuwe boost wil geven. De skinbooster is geschikt voor zowel een jonge of verouderde huid en kan toegepast worden op het gezicht, de hals, handen, lippen en decolleté. De behandeling is aan te raden bij de volgende huidproblemen:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Doffe en droge huid
 • Acne littekens
 • Zon beschadigde huid


Hoe gaat een skinbooster in zijn werk?

De huidverzorgingslijn Peter Lamas en NuSkin is ontwikkeld om je huid er jonger en stralender uit te laten zien dan ooit. Huidverzorging is een wetenschap – en een must. De NuSkin Skincare Collection balanceert de kunst van natuurlijke ingrediënten met de wetenschap van de technologie om huidverzorgingsproducten te maken die indrukwekkend effectief en gezond zijn. We beginnen de behandeling met een oppervlakte reiniging waarna onzuiverheden worden verwijderd en/of gerstekorrels. De skinboosters worden vervolgens met een hele dunne naald oppervlakkig in de huid geïnjecteerd om de huid diep van binnenuit te hydrateren. Je teint straalt met de resultaten. 

  Na een skinbooster behandeling kunnen er zwellingen en blauwe plekken optreden. Dit trekt na enkele dagen weg. De duur van de zwellingen en blauwe plekken verschilt per persoon. Gemiddeld trekt het binnen 3 tot 5 dagen weg, maar bij de een kan het soms wat langer duren omdat iedereen anders reageert op een behandeling. 

  Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

  Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3 à 4 behandelingen aangeraden. Dit verschilt echter per persoon. Om dit te bepalen wordt eerst gekeken naar de huidconditie.

  Special instructions for seller
  Add A Coupon
  Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

  What are you looking for?


  Popular Searches: Peter Lamas  Fashion  biab