Coolsingel 4a | 3011 AD Rotterdam | +31 6 82 342 349 | info@celebritynails.nl
TREATWELL 4,8 STERREN REVIEW

MASSAGE TREATMENTS


Een ontspanningsmassage heeft als doel dat het ontspannend is, gewoon puur genieten. Naast dat een ontspanningsmassage een ontspannen gevoel geeft brengt het ook lichaam en geest in balans. Laad jezelf op met een ontspanningsmassage en zorg dat de stress van je afglijd.

Wat wordt er gemasseerd bij een ontspanningsmassage? De ontspanningsmassage concentreert zich op de rug, schouders, nek en het hoofd.
 

Voordelen:


Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam. 

  Advies:

  • Ontspanningsmassage raden wij helaas af bij onderstaande contra-indicaties:
   - Koorts, open wonden, recente blauwe plekken, spierscheuren, verstuikte gewrichtsbanden, kneuzingen, winterhanden of brandwonden, ernstige medische aandoeningen of ziektes (inclusief zware en/of langdurige psychische aandoeningen), huidinfecties en zwangerschap.
  • Signaleert onze professional een risicovolle situatie? Dan verwijzen we je door naar een specialist die jou beter kan helpen.
    Special instructions for seller
    Add A Coupon
    Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

    What are you looking for?


    Popular Searches: Peter Lamas  Fashion  biab